U kunt bij Autobedrijf NH terecht voor alles wat met de reparatie en onderhoud van uw voertuig te maken heeft. Alle werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en werken met hoogwaardige afstel-, meet- en testapparatuur. Hierdoor kunnen wij het onderhoud aan uw auto snel en efficiënt uitvoeren, waardoor u uw auto nooit onnodig lang kwijt bent.

15 jaar actief in Arnhem

Autobedrijf NH is opgericht door Nazir Fazli. Nazir is jarenlang automonteur geweest en heeft zijn ervaring opgedaan bij een erkende dealer. Uiteindelijk heeft Nazir besloten om zijn droom achterna te gaan en startte zo Autobedrijf NH. Alle automonteurs werkzaam bij Autobedrijf NH beschikken over de juiste scholing en zijn zeer klantgericht. Ons bedrijf staat voor klantvriendelijkheid en goede service. Met vijftien jaar vakmanschap bij erkende dealers en Autobedrijf NH is kwaliteit gewaarborgd.

Geen onnodig dure reparaties

Sinds november 2009 is Autobedrijf NH actief in Arnhem aan de Pieter Calandweg 13, gelegen op het industrieterrein Presikhaaf. Voor dezelfde werkzaamheden betaalt u bij ons een lager tarief dan bij de dealer. Bij Autobedrijf NH hoeft u niet bang te zijn voor onnodig dure reparaties. Laat uw auto goed onderhouden zodat u veilig en vol vertrouwen de weg op kunt!